Fönster, dörrar och portar

Nya fönster, dörrar och portar kan ge en byggnad ett helt nytt utseende. Fönster och dörrarav riktigt bra kvalitet ger dessutom bättre livskvalitet. Om du har ett hus med gamla slitnafönster är risken stor att de släpper in mycket kall luft och att ljudisoleringen inte är på topp.Det resulterar i förhöjda uppvärmningskostnader som är helt onödiga och kommer det inmycket ljud utifrån kan det ha en väldigt negativ inverkan i det vardagliga livet ellerarbetslivet om du har ett företag.

När du ska beställa nya fönster finns det en hel del att välja på, och det gäller att hitta enkombination av vad som passar bäst i form av funktion och även vad du själv tycker bästom. Det finns utgående och ingående fönster, vikfönster och skjutfönster, vanliga fyrkantigaeller rektangulära, runda eller halvrunda. Om ditt hus är av det äldre slaget, kanske du villbehålla karaktären på huset och då tillverkar vi fönster som passar in stilmässigt.Dörrar och portar gör även sitt för utseendet av huset eller byggnaden. Välj mellan stilrenaoch enkla dörrar, eller dörrar av massivt trä med snidade mönster på. Vi tillverkar innerdörraroch ytterdörrar, pardörrar och enkla. Både när det gäller fönster, dörrar och portar kan vitillverka enligt standardmått eller specialmått.

Det finns även en säkerhetsaspekt att ta i beaktning, gamla rangliga dörrar och fönster gerdig inte särskilt hög säkerhet, oavsett hur bra lås du har!