Möbler och finsnickeri

Det är i finsnickeriet som det kreativa skapandet verkligen får ta plats. Vi tillverkar möbler avolika slag och stilar, och precis i de mått du önskar. När du köper färdiga produkter frånmöbelvaruhus finns det i regel bara några få mått att välja på, och det är något du alltidmåste ta hänsyn till när du köper möbler. Det är inte alltid helt lätt att pussla ihop så att detblir precis som man själv vill ha det. Hos oss kan du få möbler och inredning som ärskräddarsytt för dig och ditt hem.

Gamla möbler kan behöva sig en liten upprustning och ibland behövs en eller två sakerbytas ut för att den ska kunna fylla sin funktion. Har du gammelmormors gamla linneskåpsom hennes pappa snickrade ihop i sina unga dagar – kanske det behövs bytas ut etthyllplan eller två, fötterna kanske börjar ge vika eller så fattas det en bit av listen somfungerar som dekoration på skåpdörren. Det är småsaker som är svåra att åtgärda genomatt köpa massproducerade möbeldelar. Troligtvis är inte gammelmormors gamla skåp byggtenligt de standardmått vi har idag, och designmässigt är det ju helt unikt.

Vi kan restaurera dina gamla möbler så att de får tillbaka sin glans. Antingen genom attefterlikna den gamla designen exakt eller så kan vi tillsammans skissa fram en ny designsom passar möbeln