Trappor

Vi bygger både inomhus- och utomhustrappor i standardmått eller specialbyggen! Med vårkreativitet och kompetens i både material och trappdesign är vi väl förberedda och kanleverera utefter dina önskemål och idéer.

Inomhustrappor

Nybyggda hus har ofta en öppen planlösning, även många äldre hus blir renoverade ochombyggda med en öppnare planlösning och det leder till att trappan blir en central del avhuset. Den blir mer synlig och istället för att bara vara ett sätt för dig att dig till nästa våningär den idag mer som en stor möbel. Utseendet på din trappa har stor inverkan påhelhetsintrycket av ditt hem och många tycker att hemmet får sig ett ordentligt lyft när ennybyggd trappa installeras.Bara din fantasi kan sätta gränser för hur din trappa ska se ut! Börja gärna med att funderapå hur själva konstruktionen ska se ut, ska det vara en I-formad trappa, U- eller L-formad?Vill du ha ett vilplan i mitten? Föredrar du att det är tomt och luftigt undertill, eller är du ibehov av förvaringsutrymme? En koja för barnen kan bli väldigt populärt, eller kanske dinfyrbenta pälsiga familjemedlem behöver ett litet krypin? Sedan är det dags att bestämma alladetaljer som träslag, om träet ska målas, betsas eller oljas in. Vi löser det mesta och du kanalltid höra av dig om du behöver råd eller bara vill bolla lite idéer.

Utomhustrappor

Är du i behov av en utomhustrappa i anslutning till ditt hus eller någon annan byggnad? Komtill oss med din idé så ser vi till att den blir till verklighet. Vi kan tillverka stilrena trappor ienkel design och vi kan snitsa till det med snidat mönster i träet, vad som än passar bäst förändamålet och din personliga stil.